September 21, 2016

Nyheder

Marxistiske Studerende

Marxistiske Studerende er et åbent netværk af studerende. Vi er imod kapitalismen og dens konstante krav om nedskæringer, krige og undertrykkelse. Vi uddanner os i marxistisk teori og studerer den internationale abejderbevægelses erfaringer og forsøger at bruge disse i analysen af aktuelle begivenheder. Vi holder oplæg, foredrag og arrangerer læsegrupper. Vi diskuterer og deltager aktivt i kampene mod de fortsatte nedskæringer på uddannelserne og forringelserne af forholdet for studerende. Både dem der kan måles i kroner og øre, og dem hvor fri og kritisk tækning begrænses. Vi prøver at kæde dem sammen med en generel forståelse af det samfund vi lever i, hvor de store virksomheders profit er mere bestemmende end nogensinde før, og hvor demokratiet mere og mere ligner den næste tomme boble. Vil du starte en gruppe på dit uddannelsessted? -kontakt os, så hjælper vi dig på vej! Vi tager imod alle interesserede med åbne arme, så hold dig ikke tilbage!
Marxistiske Studerende
Marxistiske Studerende har delt et opslag.Saturday, 12 Oct 2019 17:42
RS til demo mod Tyrkiets invasion af Rojava. Styrk den internationale solidaritet!
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeFriday, 11 Oct 2019 13:39
Stop Tyrkiets angreb! Ingen tillid til de imperialistiske magter!
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeThursday, 10 Oct 2019 13:58
I morgen fredag taler Alexandria Ocasio-Cortez til folkets klimamarch i København. Hun er en af fortalerne for Modern Monetary Theory, MMT, for at kunne finansiere den nødvendige grønne omstilling. Spørgsmålet om hvordan den grønne omstilling kan finansieres, er fuldstændig afgørende. I denne artikel forklarer Adam Booth fra IMT, hvorfor Modern Monetary Theory, trods de gode intentioner, ikke kan løse problemerne og hvilken økonomisk teori og politik, der må til i stedet.
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeWednesday, 09 Oct 2019 13:56
Marxistiske Studerende er selvfølgelig også med til studielivsmesse på RUC! Kom forbi og få en snak om de marxistiske ideer! ✊
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeWednesday, 09 Oct 2019 13:40
Nyt nummer af Revolution på gaden! Læs lederen her 🗞✊🚩