September 21, 2016

Nyheder

Marxistiske Studerende

Marxistiske Studerende er et åbent netværk af studerende. Vi er imod kapitalismen og dens konstante krav om nedskæringer, krige og undertrykkelse. Vi uddanner os i marxistisk teori og studerer den internationale abejderbevægelses erfaringer og forsøger at bruge disse i analysen af aktuelle begivenheder. Vi holder oplæg, foredrag og arrangerer læsegrupper. Vi diskuterer og deltager aktivt i kampene mod de fortsatte nedskæringer på uddannelserne og forringelserne af forholdet for studerende. Både dem der kan måles i kroner og øre, og dem hvor fri og kritisk tækning begrænses. Vi prøver at kæde dem sammen med en generel forståelse af det samfund vi lever i, hvor de store virksomheders profit er mere bestemmende end nogensinde før, og hvor demokratiet mere og mere ligner den næste tomme boble. Vil du starte en gruppe på dit uddannelsessted? -kontakt os, så hjælper vi dig på vej! Vi tager imod alle interesserede med åbne arme, så hold dig ikke tilbage!
Marxistiske Studerende
Marxistiske Studerende shared MED ANDRE ORD's post.Thursday, 14 Dec 2017 15:07
Fremragende Interview med Magnus Ørberg fra Marxistiske Studerende i Statskundsskab på CSS' blad 🙂
Går du på CSS og har du lyst til at være med i Marxistiske Studerende, så skriv til os, så sætter vi dig i kontakt med Magnus!
(Vi vil naturligvis gerne høre fra alle, der synes det, som Magnus siger, er fornuftigt og er interesseret i at høre mere om, hvad vi laver).
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeWednesday, 13 Dec 2017 12:36
Assetstripping for fuld skrue på vej. Frasalg af mest givende del af DSB's forretning vil give endnu dårligere service (hvis de bebudede besparelser skal realiseres) samt økonomiske problemer for DSB hvilket vil blive undskyldning for totalt frasalg. Se hvor "godt" det er gået i UK. Nej tak til udlicitering af togdriften!
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeMonday, 27 Nov 2017 09:22
Der sker meget i Catalonien. Her er en baggrundsartikel der giver et godt overblik.