September 21, 2016

Nyheder

Marxistiske Studerende

Marxistiske Studerende er et åbent netværk af studerende. Vi er imod kapitalismen og dens konstante krav om nedskæringer, krige og undertrykkelse. Vi uddanner os i marxistisk teori og studerer den internationale abejderbevægelses erfaringer og forsøger at bruge disse i analysen af aktuelle begivenheder. Vi holder oplæg, foredrag og arrangerer læsegrupper. Vi diskuterer og deltager aktivt i kampene mod de fortsatte nedskæringer på uddannelserne og forringelserne af forholdet for studerende. Både dem der kan måles i kroner og øre, og dem hvor fri og kritisk tækning begrænses. Vi prøver at kæde dem sammen med en generel forståelse af det samfund vi lever i, hvor de store virksomheders profit er mere bestemmende end nogensinde før, og hvor demokratiet mere og mere ligner den næste tomme boble. Vil du starte en gruppe på dit uddannelsessted? -kontakt os, så hjælper vi dig på vej! Vi tager imod alle interesserede med åbne arme, så hold dig ikke tilbage!
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeThursday, 15 Nov 2018 18:02
Marxistiske Studerende og Revolutionære Socialister (Revolution)s egen Victor Murray var i Uniradioen i morges for at fortælle om Marxistiske Studerende og univalget. Lyt her!
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeWednesday, 14 Nov 2018 13:49
Her er anden del om oplægget om Rosa Luxemburg fra vores seminar. Denne del handler om hendes politiske virke og idéer under 1. Verdenskrig og Den Tyske Revolution ✊

Find det som podcast på din podcastapp eller hør med her: http://marxstud.dk/podcast/rosa-luxemburg-del-2/
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeMonday, 12 Nov 2018 12:02
Højrefløgsdemagogen Bolsonaro vandt det brasilianske præsidentvalg d. 28. oktober. Det kom ikke som nogen overraskelse, da venstrefløjens kandidat Haddad førte kampagne på at være systemets kandidat. Den brasilianske arbejderklasse må nu opruste sig til klassekamp mod den reaktionære Bolsonaro.
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeMonday, 12 Nov 2018 09:00
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeMonday, 12 Nov 2018 08:56
De nye nationale fraværsregler i gymnasiet, hvor 2 minutters forsinkelse skal sanktioneres med 100 % fravær for hele modulet, er helt hen i vejret. Nej tak til regeringens sorte skole!