September 21, 2016

Nyheder

Marxistiske Studerende

Marxistiske Studerende er et åbent netværk af studerende. Vi er imod kapitalismen og dens konstante krav om nedskæringer, krige og undertrykkelse. Vi uddanner os i marxistisk teori og studerer den internationale abejderbevægelses erfaringer og forsøger at bruge disse i analysen af aktuelle begivenheder. Vi holder oplæg, foredrag og arrangerer læsegrupper. Vi diskuterer og deltager aktivt i kampene mod de fortsatte nedskæringer på uddannelserne og forringelserne af forholdet for studerende. Både dem der kan måles i kroner og øre, og dem hvor fri og kritisk tækning begrænses. Vi prøver at kæde dem sammen med en generel forståelse af det samfund vi lever i, hvor de store virksomheders profit er mere bestemmende end nogensinde før, og hvor demokratiet mere og mere ligner den næste tomme boble. Vil du starte en gruppe på dit uddannelsessted? -kontakt os, så hjælper vi dig på vej! Vi tager imod alle interesserede med åbne arme, så hold dig ikke tilbage!
Marxistiske Studerende
Marxistiske Studerende føler sig begejstret.Thursday, 18 Oct 2018 12:10
Den 3. november holder vi vores seminar "Reclaiming Rosa Luxemburg - 100 år efter Den Tyske Revolution". En hel dag med oplæg og diskussion af revolutionær teori og historie, hvor vi drager lektierne fra de begivenheder der fandt sted i Tyskland for 100 år siden! 🚩🚩 Kan man ikke vente med at dykke ned i det spændende emne er der her en artikel fra vores nyeste avis 'Revolution' om netop Rosa Luxemburg og hendes tilgang til reform og revolution! Vi ses til seminar d. 3 november ✊✊✊
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeTuesday, 16 Oct 2018 13:29
Hvad betyder “enhedsfront”?
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeMonday, 15 Oct 2018 09:00
Glædelig eftersårsferie til vores ferierende følgere fra Marxistiske Studerende. Lad os ses på den anden side! <3
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeFriday, 12 Oct 2018 15:05
Alt tyder på, at Enhedslisten vil holde hånden under en kommende socialdemokratisk regering. En socialdemokratisk regering der på sigt vil bane vejen for en langt værre borgerlig regering.
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeTuesday, 09 Oct 2018 11:51
Den brasilianske version af Trump, Jair Bolsonaro, vandt første runde af det brasilianske præsidentvalg. Et tydeligt symptom på et system i dyb krise og endnu et eksempel på hvordan højrefløjen får frit spil i manglen på et revolutionært venstreorienteret alternativ.