September 21, 2016

Nyheder

Marxistiske Studerende

Marxistiske Studerende er et åbent netværk af studerende. Vi er imod kapitalismen og dens konstante krav om nedskæringer, krige og undertrykkelse. Vi uddanner os i marxistisk teori og studerer den internationale abejderbevægelses erfaringer og forsøger at bruge disse i analysen af aktuelle begivenheder. Vi holder oplæg, foredrag og arrangerer læsegrupper. Vi diskuterer og deltager aktivt i kampene mod de fortsatte nedskæringer på uddannelserne og forringelserne af forholdet for studerende. Både dem der kan måles i kroner og øre, og dem hvor fri og kritisk tækning begrænses. Vi prøver at kæde dem sammen med en generel forståelse af det samfund vi lever i, hvor de store virksomheders profit er mere bestemmende end nogensinde før, og hvor demokratiet mere og mere ligner den næste tomme boble. Vil du starte en gruppe på dit uddannelsessted? -kontakt os, så hjælper vi dig på vej! Vi tager imod alle interesserede med åbne arme, så hold dig ikke tilbage!
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeTuesday, 18 Sep 2018 13:22
Flodbølgen af racisme fra de store partiers side er udtryk for den herskende klasses fallit og dansk kapitalismes systemiske krise.
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeMonday, 17 Sep 2018 09:00
Ugens citat er materialismen i den marxistiske filosofi, dialektisk materialisme, sat helt på spidsen. Hvis du vil høre mere, holder vi på RUC engelsksproget, introducerende åbent møde om netop marxistisk filosofi på onsdag. Gå ikke glip!

RUC: https://www.facebook.com/events/1088946167933902/

På Københavns Universitet holder vi et introducerende åbent møde til Det Kommunistiske Manifest på CSS:
https://www.facebook.com/events/1357209607747933/

Læs ugens citerede tekst her, "Til kritikken af den politiske økonomi" her:
http://marxister.dk/vis.php?id=171&forf=1&bog=55&type=one
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeThursday, 13 Sep 2018 16:48
Så skyder vi for alvor semesteret i gang på Københavns Universitet. Glimrende fremmøde til "Hvad er marxisme?" lige nu på KUA ✊
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeThursday, 13 Sep 2018 15:08
Studiemiljømessen er sparket igang og de revolutionære står klar som sædvanlig på RUC ✊
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeThursday, 13 Sep 2018 12:23
Vi kører grønt tema I dag, men vi har aldrig været rødere. Kom forbi til bod på KUA 😀 .