September 21, 2016

Nyheder

Marxistiske Studerende

Marxistiske Studerende er et åbent netværk af studerende. Vi er imod kapitalismen og dens konstante krav om nedskæringer, krige og undertrykkelse. Vi uddanner os i marxistisk teori og studerer den internationale abejderbevægelses erfaringer og forsøger at bruge disse i analysen af aktuelle begivenheder. Vi holder oplæg, foredrag og arrangerer læsegrupper. Vi diskuterer og deltager aktivt i kampene mod de fortsatte nedskæringer på uddannelserne og forringelserne af forholdet for studerende. Både dem der kan måles i kroner og øre, og dem hvor fri og kritisk tækning begrænses. Vi prøver at kæde dem sammen med en generel forståelse af det samfund vi lever i, hvor de store virksomheders profit er mere bestemmende end nogensinde før, og hvor demokratiet mere og mere ligner den næste tomme boble. Vil du starte en gruppe på dit uddannelsessted? -kontakt os, så hjælper vi dig på vej! Vi tager imod alle interesserede med åbne arme, så hold dig ikke tilbage!
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeWednesday, 12 Dec 2018 16:59
Tak for et fedt møde i går på Aurehøj Gymnasium, med gode spørgsmål og en god diskussion om hvad socialisme er ✊
Marxistiske Studerende
Marxistiske Studerende har tilføjet 2 nye billeder.Monday, 10 Dec 2018 17:41
Marxistiske studerende/Revolutionære socialister var sammen med tusindvis andre til demonstration mod de vanvittige racistiske stramninger i finansloven i dag - med banner og #Revolution
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeMonday, 10 Dec 2018 12:02
I mødet med en stigende radikalisme, som nu truer overlevelsen af regeringen, har Macron ændret sin udfordrende tone og lovet at “suspendere” stigningen i skatten på brændstof, som startede bevægelsen.
Men på trods af Macrons forsøg på at desarmere situationen, har eksplosionen af vrede og frustration over årevis med nedskæringer og ulighed fået sin egen logik, og det bliver ikke nemt at tvinge ånden tilbage i flasken.
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeSaturday, 08 Dec 2018 20:44
Marxistiske Studerende/Revolutionære Socialister (Revolution) var til Klima Alarm demo i dag. Vi kunne ses med vores avis og flotte banner i DR nyhederne kl 18:30!
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeFriday, 07 Dec 2018 14:00
Rosa Luxemburg bliver ofte fremstillet som modstykke til Lenin.
I virkeligheden bød Luxemburg Den Russiske Revolution velkommen, og hyldede Bolsjevikkerne som de eneste, der turde tage praktiske skridt på vejen mod socialisme.