September 21, 2016

Nyheder

Marxistiske Studerende

Marxistiske Studerende er et åbent netværk af studerende. Vi er imod kapitalismen og dens konstante krav om nedskæringer, krige og undertrykkelse. Vi uddanner os i marxistisk teori og studerer den internationale abejderbevægelses erfaringer og forsøger at bruge disse i analysen af aktuelle begivenheder. Vi holder oplæg, foredrag og arrangerer læsegrupper. Vi diskuterer og deltager aktivt i kampene mod de fortsatte nedskæringer på uddannelserne og forringelserne af forholdet for studerende. Både dem der kan måles i kroner og øre, og dem hvor fri og kritisk tækning begrænses. Vi prøver at kæde dem sammen med en generel forståelse af det samfund vi lever i, hvor de store virksomheders profit er mere bestemmende end nogensinde før, og hvor demokratiet mere og mere ligner den næste tomme boble. Vil du starte en gruppe på dit uddannelsessted? -kontakt os, så hjælper vi dig på vej! Vi tager imod alle interesserede med åbne arme, så hold dig ikke tilbage!
Marxistiske Studerende
Marxistiske Studerende har delt et opslag.Monday, 24 Feb 2020 09:26
"Efter at have læst aftalen om klimaloven igennem er der for os ingen tvivl. Den 16 årige svensker har forstået langt mere end både SF, Enhedslisten og de mange glade NGO’er som byder loven velkommen."
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeMonday, 17 Feb 2020 12:57
På onsdag går det igen løs ude på RUC, når vi diskuterer hvad marxistisk filosofi er, samt hvordan den indgår som et essentielt redskab for revolutionærer i dag i kampen for at forandre verden ✊
Marxistiske Studerende
Marxistiske Studerende har delt et opslag.Monday, 17 Feb 2020 09:51
Valget i Storbritannien blev i høj grad forbigået i tavshed af organisationerne på den danske venstrefløj. Det er en fejl. Vi skal lære af både sejre og nederlag.
Marxistiske Studerende
Marxistiske Studerende har delt et opslag.Friday, 14 Feb 2020 11:54
"I virkeligheden er det arbejderklassen, som står med den sande magt i samfundet. Vi så en lille flig af denne magt ved DSB lokoførernes strejke sidste forår. Der skulle ikke mere til end, at nogle få hundrede arbejdere nedlagde arbejdet før store dele af landets infrastruktur blev lammet."
Marxistiske Studerende
Marxistiske Studerende har delt et opslag.Tuesday, 11 Feb 2020 13:08
Arbejdsgiverne har gennem de sidste 10 år brugt den lave mindsteløn som et våben til at presse det generelle lønniveau for alle bygningsarbejdere – uanset nationalitet. Hæv mindstelønnen!