September 21, 2016

Nyheder

Marxistiske Studerende

Marxistiske Studerende er et åbent netværk af studerende. Vi er imod kapitalismen og dens konstante krav om nedskæringer, krige og undertrykkelse. Vi uddanner os i marxistisk teori og studerer den internationale abejderbevægelses erfaringer og forsøger at bruge disse i analysen af aktuelle begivenheder. Vi holder oplæg, foredrag og arrangerer læsegrupper. Vi diskuterer og deltager aktivt i kampene mod de fortsatte nedskæringer på uddannelserne og forringelserne af forholdet for studerende. Både dem der kan måles i kroner og øre, og dem hvor fri og kritisk tækning begrænses. Vi prøver at kæde dem sammen med en generel forståelse af det samfund vi lever i, hvor de store virksomheders profit er mere bestemmende end nogensinde før, og hvor demokratiet mere og mere ligner den næste tomme boble. Vil du starte en gruppe på dit uddannelsessted? -kontakt os, så hjælper vi dig på vej! Vi tager imod alle interesserede med åbne arme, så hold dig ikke tilbage!
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeSunday, 05 Apr 2020 09:15
👇🎧
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeSaturday, 04 Apr 2020 11:16
Har du hørt vores podcast endnu? 🎧🧨

Her analyserer vi aktuelle, teoretiske og historiske spørgsmål fra et revolutionær, marxistisk perspektiv. Vores seneste episoder handler om revolutionær kvindekamp og situationen i Italien under corona-epidemien.

Søg efter 'Revolutionære Socialister' i din fortrukne podcast-app og tune ind til en lind strøm af marxistisk analyse 📢
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeThursday, 02 Apr 2020 15:20
Mette Frederiksen og selveste Hendes Majestæt Dronningen har bedt os om at tage ansvar og blive hjemme. Men hvad med de mennesker der lever på gaden?
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeThursday, 02 Apr 2020 12:49
Har du læst Digital Revolution endnu? 💻🚩

Fordi vi ikke kan producere vores fysiske Revolution i øjeblikket, så har vi samlet vores analyser i vores nye publikation, Digital Revolution.

Vi vil gerne give noget dybde og brede i en tid med mange "Breaking News". Du kan støtte udgivelsen ved at MobilePaye et valgfrit beløb til 332205 og læse Digital Revolution her:

https://drive.google.com/file/d/1mzbuBoAXQR_8KSoJl0GOlBTrM5tfrE0z/view?fbclid=IwAR32wYrEbDyRaS5NomFgUFsTe117Da5sK6pciKZD-_5LYH5NSZf3h6WG1PY
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeWednesday, 01 Apr 2020 09:27
Verden bliver ikke som før. Coronapandemien har udløst enorme modsætninger i en verdensøkonomi der allerede var på vej i krise. Begrundelsen for dette syn kan du læse her i RS' kongresdokument, skrevet tilbage i januar 2020.