September 21, 2016

Nyheder

Marxistiske Studerende

Marxistiske Studerende er et åbent netværk af studerende. Vi er imod kapitalismen og dens konstante krav om nedskæringer, krige og undertrykkelse. Vi uddanner os i marxistisk teori og studerer den internationale abejderbevægelses erfaringer og forsøger at bruge disse i analysen af aktuelle begivenheder. Vi holder oplæg, foredrag og arrangerer læsegrupper. Vi diskuterer og deltager aktivt i kampene mod de fortsatte nedskæringer på uddannelserne og forringelserne af forholdet for studerende. Både dem der kan måles i kroner og øre, og dem hvor fri og kritisk tækning begrænses. Vi prøver at kæde dem sammen med en generel forståelse af det samfund vi lever i, hvor de store virksomheders profit er mere bestemmende end nogensinde før, og hvor demokratiet mere og mere ligner den næste tomme boble. Vil du starte en gruppe på dit uddannelsessted? -kontakt os, så hjælper vi dig på vej! Vi tager imod alle interesserede med åbne arme, så hold dig ikke tilbage!
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeMonday, 20 May 2019 14:55
En revolutionær bevægelse udvikler sig i Sudan, og har allerede fjernet to diktatorer. De enorme problemer, som har givet liv til bevægelsen, vil ikke forsvinde med kosmetiske ændringer i toppen af regimet. Sudans arbejdere, bønder og fattige må i stedet fastholde og udbygge den magt, de står med i hænderne, for at skabe et nyt samfund.
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeFriday, 17 May 2019 16:39
Valget til europaparlamentet nærmer sig, og for første gang stiller enhedslisten op. Men enhedslisten står i et dilemma: de mangler et reelt venstreorienteret alternativ.
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeMonday, 13 May 2019 10:36
I år er hundredeåret for Tredje Internationales første kongres der fandt sted i Moskva. Det markerede grundlæggelsen af den Kommunistiske Internationale, som blev en afgørende skole i revolutionære ideer og strategi.
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeThursday, 09 May 2019 12:47
Leder: Når valget afholdes den 5. juni vil fascisten Rasmus Paludans parti “Stram kurs” være at finde på stemmesedlen med et program for etnisk udrensning af Danmark. Paludan har fået det politiske etablissement til at rykke sammen og opfordre til en national enhed af alle demokratiske kræfter mod Paludan. Men racisme er i kapitalisternes interesser og kan kun bekæmpes med klassekamp, ikke ved at stå sammen med de borgerlige partier.
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeWednesday, 08 May 2019 13:06
Vi sælger aviser på KUA. Det er nu, det gælder! ✊📰