September 21, 2016

Nyheder

Marxistiske Studerende

Marxistiske Studerende er et åbent netværk af studerende. Vi er imod kapitalismen og dens konstante krav om nedskæringer, krige og undertrykkelse. Vi uddanner os i marxistisk teori og studerer den internationale abejderbevægelses erfaringer og forsøger at bruge disse i analysen af aktuelle begivenheder. Vi holder oplæg, foredrag og arrangerer læsegrupper. Vi diskuterer og deltager aktivt i kampene mod de fortsatte nedskæringer på uddannelserne og forringelserne af forholdet for studerende. Både dem der kan måles i kroner og øre, og dem hvor fri og kritisk tækning begrænses. Vi prøver at kæde dem sammen med en generel forståelse af det samfund vi lever i, hvor de store virksomheders profit er mere bestemmende end nogensinde før, og hvor demokratiet mere og mere ligner den næste tomme boble. Vil du starte en gruppe på dit uddannelsessted? -kontakt os, så hjælper vi dig på vej! Vi tager imod alle interesserede med åbne arme, så hold dig ikke tilbage!
Marxistiske Studerende
Marxistiske Studerende føler sig begejstret.Saturday, 23 Jun 2018 14:22
Semestret er ved at nå sin ende og vi kan i Marxistiske Studerende kigge tilbage på et vildt år med masser af aktivitet! ✊ Vi er allerede i gang med at planægge næste semester og kan godt love for at der bliver fart over feltet! 🚩🚩 Mens vi venter kan vi kigge tilbage på (og genlæse) de 6 aviser der er blevet solgt siden jul på gader og stræder. De fleste af de bragte artikler kan læses på https://marxist.dk/, og både digitalt og fysisk abonnement kan tegnes på https://forlagetmarx.dk/ 📰 Vi glæder os til et nyt semester efter sommer hvor vi bygger de marxistiske kræfter i Danmark til nye højder! 🌟
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeThursday, 21 Jun 2018 10:23
Torsdag den 31. maj udløb fristen for en handelsaftale mellem Trump og Canada, Japan, Mexico og EU. Det betyder, at den straftold på stål og aluminium, som Trump havde truet med, nu træder i kraft. Med dette skridt har Trump begyndt på processen: at optrevle globaliseringen.
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeMonday, 18 Jun 2018 13:37
Afstemningsresultaterne til OK18 beskrives af fagforeningernes PR-apparater, arbejdsmarkedsforskere og de politiske kommentatorer som en sejr og et kraftigt skulderklap til forhandlerne fra medlemmernes side. Men medlemmerne stod overfor et siciliansk tilbud, som de ikke kunne afslå.
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeFriday, 15 Jun 2018 12:56
Leder: Krisen i den internationale verdensorden stiller Løkke-regeringen i et uløseligt dilemma.
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeThursday, 14 Jun 2018 11:50
Nyt podcast fra Marxistiske Studerende om teorien om den permanente revolution. Go' fornøjelse 🎧

http://marxstud.dk/podcast/teorien-om-den-permanente-revolution/