September 21, 2016

Nyheder

Marxistiske Studerende

Marxistiske Studerende er et åbent netværk af studerende. Vi er imod kapitalismen og dens konstante krav om nedskæringer, krige og undertrykkelse. Vi uddanner os i marxistisk teori og studerer den internationale abejderbevægelses erfaringer og forsøger at bruge disse i analysen af aktuelle begivenheder. Vi holder oplæg, foredrag og arrangerer læsegrupper. Vi diskuterer og deltager aktivt i kampene mod de fortsatte nedskæringer på uddannelserne og forringelserne af forholdet for studerende. Både dem der kan måles i kroner og øre, og dem hvor fri og kritisk tækning begrænses. Vi prøver at kæde dem sammen med en generel forståelse af det samfund vi lever i, hvor de store virksomheders profit er mere bestemmende end nogensinde før, og hvor demokratiet mere og mere ligner den næste tomme boble. Vil du starte en gruppe på dit uddannelsessted? -kontakt os, så hjælper vi dig på vej! Vi tager imod alle interesserede med åbne arme, så hold dig ikke tilbage!
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeTuesday, 19 Mar 2019 16:40
Til klimastrejken i fredags, den 15. marts, deltog Revolutionære Socialister og Marxistiske Studerende aktivt flere steder. Som rapporterne fra vores kammerater viser, blev vores revolutionære idéer mødt med stor entusiasme blandt et imponerende stort lag af unge.
Marxistiske Studerende
Marxistiske Studerende har delt et opslag.Friday, 15 Mar 2019 18:57
Revolutionære Socialister og Marxistiske Studerende var massivt tilstede til klimastrejken i dag med talere, oplægsholdere og en masse aktive i demonstrationerne 🌎✊

Vi solgte over 100 aviser igennem dagen og vores bannere, med kampråbene "KLIMAKAMP ER KLASSEKAMP" og "SYSTEMET ER PROBLEMET", blev beundret foran Christiansborg. Men vigtigst af alt kom vi i kontakt med en masse radikaliserede unge, som skrev sig op for at blive organiseret som revolutionære 💥
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeFriday, 15 Mar 2019 15:11
I dag demonstrerer hundredetusindvis over hele verden, men hvordan får vi sat en effektiv stopper for klimakrisen?
"Vi må tage omfanget af opgaven seriøst. Der er nye lag, der er vågnet til kamp. Enten kan deres enorme energi bruges på individuelle aktioner og kampagner for individuelt politisk forbrug. Eller den kan kanaliseres ad revolutionære kanaler, forbindes med arbejderklassen og blive til en kamp der modigt og åbent adresserer problemets rod: Hvis profitmotivet ikke længere skal være drivende, så er det selve kapitalismen som vi skal af med. Der er ingen vej udenom. Klimakamp er klassekamp."
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeFriday, 15 Mar 2019 12:48
Marxistiske Studerende er naturligvis med i klimastrejken, ligesom marxister er med over hele verden.
Læs her en udtalelse fra den Internationale Marxistiske Tendens.

"Teknologien og videnskaben for at komme klimaproblemerne til livs eksisterer allerede. Men under kapitalismen smadrer disse kræfter planeten i stedet for at redde den. Socialisme eller barbari, dette er den fremtid vi står overfor. Vi har brug for en revolution!"
Marxistiske Studerende
Marxistiske Studerende har delt et opslag.Friday, 15 Mar 2019 10:58
Vi er med til #klimastrejke inden foran Christiansborg ✊🌱