September 21, 2016

Nyheder

Marxistiske Studerende

Marxistiske Studerende er et åbent netværk af studerende. Vi er imod kapitalismen og dens konstante krav om nedskæringer, krige og undertrykkelse. Vi uddanner os i marxistisk teori og studerer den internationale abejderbevægelses erfaringer og forsøger at bruge disse i analysen af aktuelle begivenheder. Vi holder oplæg, foredrag og arrangerer læsegrupper. Vi diskuterer og deltager aktivt i kampene mod de fortsatte nedskæringer på uddannelserne og forringelserne af forholdet for studerende. Både dem der kan måles i kroner og øre, og dem hvor fri og kritisk tækning begrænses. Vi prøver at kæde dem sammen med en generel forståelse af det samfund vi lever i, hvor de store virksomheders profit er mere bestemmende end nogensinde før, og hvor demokratiet mere og mere ligner den næste tomme boble. Vil du starte en gruppe på dit uddannelsessted? -kontakt os, så hjælper vi dig på vej! Vi tager imod alle interesserede med åbne arme, så hold dig ikke tilbage!
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeThursday, 22 Feb 2018 18:48
Tak for et fedt møde om dialektisk materialisme i dag. Det må vi lige gøre en anden gang 😉

Kom med næste uge på CSS, når det skal handle om den marxistiske analyse af staten. Begivenheden kan findes her på siden.
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeThursday, 22 Feb 2018 12:49
Husk at det er i eftermiddag vi holder semesterets første åbne møde på KUA! Det handler om dialektisk materialisme, så sving forbi og lær mere om en af Marx' centrale filosofiske idéer ✊ Mere info kan findes på begivenheden i kommentarfeltet!
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeThursday, 22 Feb 2018 10:38
kort og klart: Hvad betyder 'fremmedgørelse'?
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeWednesday, 21 Feb 2018 12:19
Har I set de lækre plakater ude på KUA? Uimodståelige.

De maner til møde om dialektisk materialisme: Et sådant vil man ikke være foruden. Det er i morgen, tjek begivenheden her på siden og tjek ind. ☭
Marxistiske Studerende
Marxistiske Studerende shared FKA - Fællesskab for Kritiske Antropologer's post.Wednesday, 21 Feb 2018 08:56
I går var Inger Støjberg ude på CSS (KU) for at fortælle om sig selv som person og hendes måde at kommunikere på. Det fandt en del studerende ret provokerende, set i lyset af den dybt reaktionære og racistiske politik hun gennemfører!