September 21, 2016

Nyheder

Marxistiske Studerende

Marxistiske Studerende er et åbent netværk af studerende. Vi er imod kapitalismen og dens konstante krav om nedskæringer, krige og undertrykkelse. Vi uddanner os i marxistisk teori og studerer den internationale abejderbevægelses erfaringer og forsøger at bruge disse i analysen af aktuelle begivenheder. Vi holder oplæg, foredrag og arrangerer læsegrupper. Vi diskuterer og deltager aktivt i kampene mod de fortsatte nedskæringer på uddannelserne og forringelserne af forholdet for studerende. Både dem der kan måles i kroner og øre, og dem hvor fri og kritisk tækning begrænses. Vi prøver at kæde dem sammen med en generel forståelse af det samfund vi lever i, hvor de store virksomheders profit er mere bestemmende end nogensinde før, og hvor demokratiet mere og mere ligner den næste tomme boble. Vil du starte en gruppe på dit uddannelsessted? -kontakt os, så hjælper vi dig på vej! Vi tager imod alle interesserede med åbne arme, så hold dig ikke tilbage!
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeFriday, 13 Jul 2018 10:02
I 1922 blev den første straffelov for den Russiske Socialistiske Føderative Sovjetrepublik vedtaget. De gamle tsarlove var blevet ophævet og homoseksualitet blev nu afkriminaliseret. Var dette et bevidst valg eller blot et uheld?
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeTuesday, 10 Jul 2018 11:34
Det danske borgerskab har i den seneste periode klamret sig til den eneste taktik, de kender, når økonomien er i krise; smadring af forholdene for arbejderklassen.
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeFriday, 06 Jul 2018 12:31
Hvad betyder “klassesamarbejde”?
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeTuesday, 03 Jul 2018 15:05
På trods af at Danmark skulle være et af de mest ligestillede lande i verden, har vi på ingen måde ligeløn. Læs hvordan børn og barsel påvirker løngabet.
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeFriday, 29 Jun 2018 15:02
Hvad sker der for Københavns Kommune?