September 21, 2016

Nyheder

Marxistiske Studerende

Marxistiske Studerende er et åbent netværk af studerende. Vi er imod kapitalismen og dens konstante krav om nedskæringer, krige og undertrykkelse. Vi uddanner os i marxistisk teori og studerer den internationale abejderbevægelses erfaringer og forsøger at bruge disse i analysen af aktuelle begivenheder. Vi holder oplæg, foredrag og arrangerer læsegrupper. Vi diskuterer og deltager aktivt i kampene mod de fortsatte nedskæringer på uddannelserne og forringelserne af forholdet for studerende. Både dem der kan måles i kroner og øre, og dem hvor fri og kritisk tækning begrænses. Vi prøver at kæde dem sammen med en generel forståelse af det samfund vi lever i, hvor de store virksomheders profit er mere bestemmende end nogensinde før, og hvor demokratiet mere og mere ligner den næste tomme boble. Vil du starte en gruppe på dit uddannelsessted? -kontakt os, så hjælper vi dig på vej! Vi tager imod alle interesserede med åbne arme, så hold dig ikke tilbage!
Marxistiske Studerende
Marxistiske Studerende har delt et opslag.Tuesday, 17 Sep 2019 09:55
Ny avis på gaden! Køb den bl.a. i dag kl 11:30 på KUA.

Tegn abonnement på Revolution:
https://forlagetmarx.dk/revolution-181.html
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeTuesday, 17 Sep 2019 09:48
Leder: I løbet af valgkampen kappedes politikerne om, hvem der kunne rose de unge klimademonstranter mest: De havde gjort valget til et »klimavalg«. De havde sat dagsordenen, og nu ville politikerne lytte - hvis altså bare man satte sit kryds hos netop dem. Nu er valget overstået, og virkeligheden en anden.
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeMonday, 16 Sep 2019 11:28
Det internationale borgerskab fik sig en slem forskrækkelse, da stormvejr ramte den globale finansverden i månederne omkring årsskiftet. Selvom skibet ikke sank, har det lige siden været tydeligt, at det lækker og tager mere og mere vand ind. Spørgsmålet er ikke længere, om verden bliver ramt af en ny økonomisk krise, men hvor hurtigt den rammer.
Marxistiske Studerende
Marxistiske Studerende har delt et opslag.Thursday, 12 Sep 2019 15:08
Bagageportørerne har handlet fuldstændig korrekt: Det er kun gennem faglig kamp, strejker og kollektiv disciplin, at ordentlige løn- og arbejdsforhold kan sikres.
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeThursday, 12 Sep 2019 13:41
Sælger aviser og deler løbesedler ud for Revolutionær Lørdag "Klimakamp er klassekamp!":

https://www.facebook.com/events/849531835429126/?ti=cl