September 21, 2016

Nyheder

Marxistiske Studerende

Marxistiske Studerende er et åbent netværk af studerende. Vi er imod kapitalismen og dens konstante krav om nedskæringer, krige og undertrykkelse. Vi uddanner os i marxistisk teori og studerer den internationale abejderbevægelses erfaringer og forsøger at bruge disse i analysen af aktuelle begivenheder. Vi holder oplæg, foredrag og arrangerer læsegrupper. Vi diskuterer og deltager aktivt i kampene mod de fortsatte nedskæringer på uddannelserne og forringelserne af forholdet for studerende. Både dem der kan måles i kroner og øre, og dem hvor fri og kritisk tækning begrænses. Vi prøver at kæde dem sammen med en generel forståelse af det samfund vi lever i, hvor de store virksomheders profit er mere bestemmende end nogensinde før, og hvor demokratiet mere og mere ligner den næste tomme boble. Vil du starte en gruppe på dit uddannelsessted? -kontakt os, så hjælper vi dig på vej! Vi tager imod alle interesserede med åbne arme, så hold dig ikke tilbage!
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeSaturday, 21 Oct 2017 14:50
Marxistiske Studerende er selvfølgelig med til dette års Oktoberskole i London sammen med kammerater fra hele Europa! I går åbnede arrangementet med filmvisning, live interview med Trotskys barnebarn Esteban Volkov og en brandtale fra Alan Woods, politisk redaktør for hjemmesiden og bladet In Defence Of Marxism. Begivenhederne fortsætter de næste 2 dage og oplæg bliver livestreamet på facebook af vores britiske sektion Socialist Appeal, så følg med og uddan dig selv i marxistisk og revolutionær teori henover weekenden!
Marxistiske Studerende
Marxistiske Studerende added 3 new photos.Wednesday, 18 Oct 2017 18:32
Så er der blevet smidt nogle plakater op for vores seminar om Den Russiske Revolution 💕✊

Tjek det ud her: https://goo.gl/VCtcDU
Marxistiske Studerende
Marxistiske Studerende is feeling excited.Sunday, 15 Oct 2017 10:31
Nu er der kun få uger til at Marxistiske Studerendes weekendseminar om Den Russiske Revolution løber af stablen, og vi glæder os helt vildt! 3 dage med oplæg, filmvisning, paneldebat og masser af fede diskussioner - alt sammen i midten København! Arrangementet er gratis, så inviter dine venner og lad ikke dit revolutions-sultne sind dase derhjemme mellem d. 3 og 5 November! Se mere info om programmet på facebook-begivenheden her: https://tinyurl.com/y8cskdyt
Vi glæder os til at se dig!
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeThursday, 12 Oct 2017 20:27
Tak for et godt møde i dag på css om marxistisk økonomi - tak for gode spørgsmål og en god diskussion 🙂