September 21, 2016

Nyheder

Marxistiske Studerende

Marxistiske Studerende er et åbent netværk af studerende. Vi er imod kapitalismen og dens konstante krav om nedskæringer, krige og undertrykkelse. Vi uddanner os i marxistisk teori og studerer den internationale abejderbevægelses erfaringer og forsøger at bruge disse i analysen af aktuelle begivenheder. Vi holder oplæg, foredrag og arrangerer læsegrupper. Vi diskuterer og deltager aktivt i kampene mod de fortsatte nedskæringer på uddannelserne og forringelserne af forholdet for studerende. Både dem der kan måles i kroner og øre, og dem hvor fri og kritisk tækning begrænses. Vi prøver at kæde dem sammen med en generel forståelse af det samfund vi lever i, hvor de store virksomheders profit er mere bestemmende end nogensinde før, og hvor demokratiet mere og mere ligner den næste tomme boble. Vil du starte en gruppe på dit uddannelsessted? -kontakt os, så hjælper vi dig på vej! Vi tager imod alle interesserede med åbne arme, så hold dig ikke tilbage!
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeFriday, 23 Mar 2018 12:06
Aviserne flyver ud af hænderne ved hovedbiblioteket i dag! 🗞✊️ Masser af stærkt indhold om OK18 og kvindekamp i marts-nummeret, så husk at få fat i en kopi! ✊️
Marxistiske Studerende
Marxistiske Studerende shared Magnus Ørberg's post.Friday, 16 Mar 2018 11:18
Stå ikke på sidelinjen i OK18! gå med i SNAS SolidaritetsNetværk for Arbejdere og Studerende
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeWednesday, 14 Mar 2018 15:01
Der er en storkonflikt på vej, hvor efterlader det os studerende?
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeFriday, 09 Mar 2018 15:21
Så pusher vi propaganda foran Hovedbiblioteket igen igen! Det går sandeligt ikke stille for sig for tiden. ✊
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeThursday, 08 Mar 2018 21:48
Tak for et godt møde og interessante indlæg fra de knapt 40 fremmødte her på arbejderkvindernes internationale kampdag. Kampen fortsætter!