September 21, 2016

Nyheder

Marxistiske Studerende

Marxistiske Studerende er et åbent netværk af studerende. Vi er imod kapitalismen og dens konstante krav om nedskæringer, krige og undertrykkelse. Vi uddanner os i marxistisk teori og studerer den internationale abejderbevægelses erfaringer og forsøger at bruge disse i analysen af aktuelle begivenheder. Vi holder oplæg, foredrag og arrangerer læsegrupper. Vi diskuterer og deltager aktivt i kampene mod de fortsatte nedskæringer på uddannelserne og forringelserne af forholdet for studerende. Både dem der kan måles i kroner og øre, og dem hvor fri og kritisk tækning begrænses. Vi prøver at kæde dem sammen med en generel forståelse af det samfund vi lever i, hvor de store virksomheders profit er mere bestemmende end nogensinde før, og hvor demokratiet mere og mere ligner den næste tomme boble. Vil du starte en gruppe på dit uddannelsessted? -kontakt os, så hjælper vi dig på vej! Vi tager imod alle interesserede med åbne arme, så hold dig ikke tilbage!
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeWednesday, 22 Jan 2020 12:24
Hvad betyder intersektionalitet, er det brugbart i kampen mod undertrykkelse, og er det foreneligt med marxisme?
Marxistiske Studerende
Marxistiske Studerende har delt et opslag.Friday, 17 Jan 2020 09:15
For unge arbejdere på beværtninger og cafeer er elendige arbejdsforhold og lave lønninger oftere reglen end undtagelsen. Det Hvide Lam, en af Københavns ældste beværtninger var et af de mere eksotiske tilfælde. Skal der gøres noget ved det, kræver det organisering.
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeWednesday, 15 Jan 2020 16:07
Der Funke, Revolutionære Socialisters søster-sektion i Tyskland, har brug for din hjælp. De bliver nemlig sagsøgt af selveste prinsen af Preussen!
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeMonday, 13 Jan 2020 14:57
Hvis dette er investeringer og »markante løft« til uddannelserne, hvordan vil virkeligheden så se ud når økonomien vender?
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeWednesday, 08 Jan 2020 10:39
Tidlig fredag morgen gennemførte Trump administrationen på arrogant vis mordet på den iranske general Qassem Soleimani, såvel som på den irakiske paramilitære topleder Abu Mahdi al-Mohandes. Endnu en gang øger den amerikanske imperialisme ustabiliteten i Mellemøsten.