September 21, 2016

Nyheder

Marxistiske Studerende

Marxistiske Studerende er et åbent netværk af studerende. Vi er imod kapitalismen og dens konstante krav om nedskæringer, krige og undertrykkelse. Vi uddanner os i marxistisk teori og studerer den internationale abejderbevægelses erfaringer og forsøger at bruge disse i analysen af aktuelle begivenheder. Vi holder oplæg, foredrag og arrangerer læsegrupper. Vi diskuterer og deltager aktivt i kampene mod de fortsatte nedskæringer på uddannelserne og forringelserne af forholdet for studerende. Både dem der kan måles i kroner og øre, og dem hvor fri og kritisk tækning begrænses. Vi prøver at kæde dem sammen med en generel forståelse af det samfund vi lever i, hvor de store virksomheders profit er mere bestemmende end nogensinde før, og hvor demokratiet mere og mere ligner den næste tomme boble. Vil du starte en gruppe på dit uddannelsessted? -kontakt os, så hjælper vi dig på vej! Vi tager imod alle interesserede med åbne arme, så hold dig ikke tilbage!
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeFriday, 18 Sep 2020 08:40
Ingen revolution uden teori! 💪💪💪

Hvis vi vil omvælte samfundet må vi også forstå det. Læs med og forstå, hvorfor teori står så centralt i den marxistiske tankegang.
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeTuesday, 15 Sep 2020 15:34
Hvad er staten, hvilken position har den i et marxistisk perspektiv og hvad skal sættes i stedet for den kapitalistiske stat?

Læs med og få (en del) af svaret på disse spørgsmål!
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeTuesday, 15 Sep 2020 13:24
Ved at fyre tillidsvalgte går arbejdsgiverne bevidst efter de forreste led i arbejderklassens organisering. Hvis arbejdsgiverne ikke skal få succes og selvtillid af deres nuværende offensiv, må der svares klart igen.
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeThursday, 10 Sep 2020 16:28
PLAKATER OPPE I HILLERØD 🚩💥
Plakatstormen er i gang, og budskabet er krystalklart: Vi vil ikke arbejde til vi dør! Husk demonstrationen mod højere pensionsalder i morgen:

https://www.facebook.com/events/297167721419856/

Vil du hænge plakater op i din by eller nabolag? Skriv til os her på Facebook eller på marxist@marxist.dk, og vi sender dig en bunke plakater til ophængning.
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeThursday, 10 Sep 2020 12:59
Arbejdernes pensionsalder er på himmelflugt, mens politikerne på Christiansborg skal have en pension, som arbejderklassen kun kan drømme om.