September 21, 2016

Nyheder

Marxistiske Studerende

Marxistiske Studerende er et åbent netværk af socialistiske studerende organiseret omkring foreløbigt Københavns Universitet, RUC og Aarhus Universitet - men er åbent for alle studerende. Vi deler en fælles holdning om, at kapitalismen med dens krige, fattigdom, velfærdsnedskæringer og enormt opskruede arbejdstempo, burde høre fortiden til. Vi mødes jævnligt for at diskutere teoretiske og aktuelle spørgsmål i forbindelse med kampen for socialisme. Vi diskuterer og deltager i kampen mod de fortsatte nedskæringer på universiteterne og forringelserne af forholdet for studerende. Både dem der kan måles i kroner og øre, og dem hvor fri og kritisk tækning begrænses. Vi prøver at kæde dem sammen med en generel forståelse af det samfund vi lever i, hvor de store virksomheders profit er mere bestemmende end nogensinde før, og hvor demokratiet mere og mere ligner den næste tomme boble. Hold øje med gruppens kalender og www.marxstud.dk for mere information og kom og deltag i vores møder på universiteterne.
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeWednesday, 05 Apr 2017 20:13
Jonas Foldager fra Marxistiske Studerende taler imod splittelse af arbejderklassen, til demo imod stramninger af lovgivningen for greencard
Marxistiske Studerende
Marxistiske Studerende at Christiansborg Palace.Wednesday, 05 Apr 2017 18:21
Jonas Foldager fra Marxistiske Studerende taler imod splittelse af arbejderklassen, til demo imod stramninger af lovgivningen for greencard workers.
Marxistiske Studerende
Marxistiske Studerende shared Revolution's post.Monday, 13 Mar 2017 14:12
Solidaritet med de studerende der blokerer Campus Carlsberg!
Marxistiske Studerende
Marxistiske Studerende added 5 new photos.Monday, 13 Mar 2017 12:07
Marxistiske studerende støtter 100% blokaden på #campuskaos aka campus Carlsberg! #claim #blokade
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeFriday, 10 Mar 2017 13:29
Her er en lydoptagelse af oplægget fra mødet 8. marts: "da kvinderne startede revolutionen" - enjoy 🙂