September 21, 2016

Nyheder

Marxistiske Studerende

Marxistiske Studerende er et åbent netværk af studerende. Vi er imod kapitalismen og dens konstante krav om nedskæringer, krige og undertrykkelse. Vi uddanner os i marxistisk teori og studerer den internationale abejderbevægelses erfaringer og forsøger at bruge disse i analysen af aktuelle begivenheder. Vi holder oplæg, foredrag og arrangerer læsegrupper. Vi diskuterer og deltager aktivt i kampene mod de fortsatte nedskæringer på uddannelserne og forringelserne af forholdet for studerende. Både dem der kan måles i kroner og øre, og dem hvor fri og kritisk tækning begrænses. Vi prøver at kæde dem sammen med en generel forståelse af det samfund vi lever i, hvor de store virksomheders profit er mere bestemmende end nogensinde før, og hvor demokratiet mere og mere ligner den næste tomme boble. Vil du starte en gruppe på dit uddannelsessted? -kontakt os, så hjælper vi dig på vej! Vi tager imod alle interesserede med åbne arme, så hold dig ikke tilbage!
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeThursday, 18 Jul 2019 16:21
Kapitalisterne og deres repræsentanter viser, at de er villige til at kaste hele samfundet ind i barbari blot for at tilgodese deres egne snæversynede individuelle interesser. Løsningen er at kæmpe for at styrte hele dette rådne system på en international skala.
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeThursday, 11 Jul 2019 11:00
Aftalen mellem militærjuntaen og lederne af den revolutionære bevægelse må afvises! Den eneste vej frem er, at fuldbyrde revolutionen.
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeTuesday, 02 Jul 2019 15:22
De traditionelle magtpartier har for første gang mistet deres flertal i Europa-Parlamentet. Det vil give mere frit spil til de centrifugale kræfter der river i EU’s sammenhængskraft.
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeThursday, 27 Jun 2019 14:07
"Paradigmeskiftet står ved magt, siger dokumentet i en undtagelsesvis konkret passage. Nu skal det bare ske uden kage. Mere ordentligt, uden at de småborgerlige humanister behøver at få dårlig smag i munden under aftenkaffen af at blive konfronteret med den racistiske politik."
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeMonday, 24 Jun 2019 13:34
Leder: Folketingsvalget i 2019 har sat scenen for en eksplosiv situation. Det kan virke paradoksalt, når det politiske centrum formelt set blev valgets vinder. Men skinnet bedrager. I stedet for stabilitet vil det betyde det modsatte. Arbejderklassens ophobede frustrationer fik ikke noget outlet. De må derfor finde udtryk andetsteds.