September 21, 2016

Nyheder

Marxistiske Studerende

Marxistiske Studerende er et åbent netværk af studerende. Vi er imod kapitalismen og dens konstante krav om nedskæringer, krige og undertrykkelse. Vi uddanner os i marxistisk teori og studerer den internationale abejderbevægelses erfaringer og forsøger at bruge disse i analysen af aktuelle begivenheder. Vi holder oplæg, foredrag og arrangerer læsegrupper. Vi diskuterer og deltager aktivt i kampene mod de fortsatte nedskæringer på uddannelserne og forringelserne af forholdet for studerende. Både dem der kan måles i kroner og øre, og dem hvor fri og kritisk tækning begrænses. Vi prøver at kæde dem sammen med en generel forståelse af det samfund vi lever i, hvor de store virksomheders profit er mere bestemmende end nogensinde før, og hvor demokratiet mere og mere ligner den næste tomme boble. Vil du starte en gruppe på dit uddannelsessted? -kontakt os, så hjælper vi dig på vej! Vi tager imod alle interesserede med åbne arme, så hold dig ikke tilbage!
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeTuesday, 06 Apr 2021 14:09
"Det er som om, samfundets top kynisk har set arbejdere og unges vilje til selvopofrelse som en mulighed. En mulighed for at sænke lønninger og stække arbejdernes organisering på arbejdspladserne. En mulighed for regeringen til at indskrænke de demokratiske rettigheder. De har udnyttet coronapandemien til deres egen fordel. Og det stinker." (fra lederen i det nye nummer af Revolution)
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeTuesday, 06 Apr 2021 10:00
På torsdag går det løs! 🚩
Kom med til første møde i Kommunismens Skole 3.0 om dansk imperialisme i Grønland 🇬🇱 ✊ Det er på torsdag kl. 17-19, og vi ser frem til en super god start på KS!

Registrer dig via ZOOM: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZUpd--trTkjE9fWMA_HTb49TnFdQzwoEhz_?fbclid=IwAR24kFhLBtEcPRKyf0X8Pknkj52LZ-HW5a4xi2xPR9BZDtBdx4cen7qpfc0

Find begivenheden her: https://fb.me/e/1kdMcsoe1

Læs mere om KS 3.0 på revosoc.dk/komskole

Vi ses på torsdag!
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeThursday, 25 Mar 2021 14:47
Vore dages opportunisters overbevisning om, at arbejdere ikke kan eller ikke
gider forstå teori, er ikke bare nedladende, men den er også forkert.
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeWednesday, 24 Mar 2021 11:52
Næste omgang af Kommunismens Skole er blevet lanceret i dag og programmet ser sprængfarligt ud 💪💥 Vi ses til KS 3.0!
Marxistiske Studerende
Marxistiske StuderendeMonday, 22 Mar 2021 15:15
🚫INGEN SKAL PROFITERE PÅ ANDRES SYGDOM!🚫

Så har vores kammerater på Vesterbro også været på gaden og hængt plakater op 💪💪💪

Vil du have tilsendt en bunke plakater som du kan smide op? Skriv til os her på Facebook eller på marxist@marxist.dk. Så sender vi en bunke plakater til dig kvit og frit 📦